AAU logo

CAM AAU

Organisation og samarbejde

Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet blev etableret i 2015 og er et samarbejde mellem Forskningsenheden for Almen Praksis i Aalborg, Fonden for Almen Praksis og Klinisk Institut, Aalborg Universitet. 

Vi udvikler vores forskning i tæt samarbejde med almen praksis, men samarbejder også med privatpraktiserende fysioterapeuter, speciallæger, sundhedsvæsen i region og kommuner, forskningsmiljøer/uddannelsesinstitutioner i ind- og udland samt de øvrige tre forskningsenheder for almen praksis – i henholdsvis Aarhus, København og Odense.

Diagram der viser, hvordan Center for Almen Medicin er organiseret. Centeret har to primære fokusområder: Forskning og uddannelse  Med hensyn til forskning er centeret organiseret i forskningsgrupper - diagrammet indikerer hvem, der er gruppeledere. Indenfor det muskuloskeletale område, har vi forskningsgrupperne 'ryg og artrose' (Professor Janus Laust Thomsen), 'OptiYouth' (Seniorforsker Michael Skovdal Rathleff) og 'Patient-Fast' (Professor Jens Lykkegaard Olesen). Derudover er der forskningsgrupperne 'Ny teknologi' (Professor Janus Laust Thomsen) og 'kroniske sygdomme og medicin' (Professor Jette Kolding Kristensen). Implementeringsgruppen (Professor Janus Laust Thomsen) arbejder på tværs de fem forskningsgrupper.   I forhold til uddannelse har Center for Almen Medicin to grupper: 'Prægraduat undervisning' (Jette Kolding Kristensen) og 'postgraduat undervisning' (Ekstern lektor Annette Engsig)

Billedet ovenfor illustrerer, hvordan CAM AAU er organiseret. Klik på billedet for at se en større version. 

Vi samarbejder blandt andet med: