CAM AAU

Organisation og samarbejde

Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet blev etableret i 2015 og er et samarbejde mellem Forskningsenheden for Almen Praksis i Aalborg, Fonden for Almen Praksis og Klinisk Institut, Aalborg Universitet. 

Vi udvikler vores forskning i tæt samarbejde med almen praksis, men samarbejder også med privatpraktiserende fysioterapeuter, speciallæger, sundhedsvæsen i region og kommuner, forskningsmiljøer/uddannelsesinstitutioner i ind- og udland samt de øvrige tre forskningsenheder for almen praksis – i henholdsvis Aarhus, København og Odense.

Diagram der viser, hvordan Center for Almen Medicin er organiseret. Centeret har to primære fokusområder: Forskning og uddannelse. I forhold til uddannelse har Center for Almen Medicin to primære fokus områder: 'Prægraduat undervisning' og 'postgraduat undervisning'. Med hensyn til forskning er centeret organiseret i otte forskningsgrupper: ’Center for almen medicinsk undervisning’, ’Kronisk sygdom og polyfarmaci’, ’Infektioner og antibiotikabehandling’, ’Sårbarhed i praksis’, ’Tværfaglig rehabilitering’, ’Ny teknologi’, ’Center for Musculoskeletal Health’ og 'Ultralyd'.

Billedet ovenfor illustrerer, hvordan CAM AAU er organiseret. Klik på billedet for at se en større version. 

Nordjysk Praksisnetværk
 

Læs mere om Nordjysk Praksisnetværk her

Vi samarbejder blandt andet med: