CAM AAU

Oplysninger til forskningsinteresserede læger og studerende

Er du interesseret i at forske?

Hos Forskningsenheden for Almen Praksis i Aalborg er vi altid interesserede i gode forskningssamarbejder med både praktiserende læger og studerende på alle niveauer. 

 

du er færdiguddannet læge og interesseret i at forske – hvad gør du?

Til at starte med er det en god ide, at du orienterer dig om de fem primære forskningsområder, som vi beskæftiger os med. Du kan finde en beskrivelse af hvert forskningsområde og kontaktoplysninger på de ansvarlige for forskningsgrupperne her: Forskningsområder i Center for Almen Medicin.

Udarbejd en kort beskrivelse af din faglige interesse og ide til forskningsprojekt, eventuelt hvilke emner du tidligere har arbejdet med, og i hvilken periode du planlægger projektet. Skriv også hvilken type projekt du går efter, for eksempel et forskningsår eller en ph.d, og hvis du har gjort dig tanker om finansiering.

Send din beskrivelse til professor Janus Laust Thomsen, som er leder af Forskningsenheden. Hvis dit emne passer inden for et af vores forskningsområder, kan du også sende sende beskrivelsen pr. mail til den ansvarlige for forskningsgruppen. 

 

Du er studerende  og vil gerne  skrive KANDIDATSPECIALE eller Semesterprojekt hos os – Hvad gør du?

Til at starte med er det en god ide, at du orienterer dig om de fem primære forskningsområder, som vi beskæftiger os med. Du kan finde en beskrivelse af hvert forskningsområde og kontaktoplysninger på de ansvarlige for forskningsgrupperne her: Forskningsområder i Center for Almen Medicin.

Sammenfat herefter en kort beskrivelse af din faglige interesse og ide til projekt, evt. hvilke emner du tidligere har arbejdet med, og i hvilken periode du planlægger projektet. 

Send din beskrivelse til professor Jette Kolding Kristensen. Hvis dit emne passer inden for et af vores forskningsområder, kan du også sende sende beskrivelsen pr. mail til den ansvarlige for forskningsgruppen. 

Læs rammesætningen for at skrive kandidatspeciale ved CAM AAU (5. sem. medicinsk kandidat) her: Rammesætning for kandidatspeciale.

Praktiske links